Om Æ Streg

Velkommen! Navn er Anne, og jeg er glad for at byde dig velkommen til mit streg-univers, Æ Streg. Mit univers er inspireret af stilarten One Line Art. Det jeg synes er det fede ved One Line Art, er tanken om at man kan udtrykke sig og få personlighed frem i en tegning ved hjælp af én streg – det synes jeg er virkelig fascinerende.

Jeg tegner alle plakaterne elektronisk i hånden og du får derfor en plakat du med garanti ikke finder andre steder. Jeg laver personlige plakater ud fra dit ynglings motiv, byg-selv plakater til enhver lejlighed og minimalistiske kunstplakater.

Jeg gør meget ud af, at mine plakater skal være minimalistiske og tidsløse i designet, så de passer til ethvert hjem og kan give glæde i mange år frem.

Målet med Æ Streg er ikke kun at det skal pynte på væggen, men at fortælle en historie og vække minder, om så det er på en plakat der hænger hos dig selv eller gør glæde hos en af dine kære.

Om Æ Streg

Mit navn er Anne, og det er mig der tegner plakaterne her på Æ Streg. 

Navnet Æ Streg betyder “En Streg” eller “Stregen” på Thybomål og Sønderjysk, i det at æ på disse dialægter bruges i stedet for en eller et. Navnet siger meget om mig og hvilket univers du kan møde her på shoppen, i det, at jeg er halv Thyboer og i flere år har boet i Sønderjylland og har en forkærlighed for begge landsdele – og så elsker jeg, at udtrykke mig kreativt igennem minimalistiske streg tegninger.

Mit formål med Æ Streg er at skabe unikke og personlige plakater, som kan hænge hos dig selv eller gøre glæde hos en af dine kære.

Jeg tegner alle plakaterne elektronisk i hånden og du får derfor en plakat du med garanti ikke finder andre steder. Jeg laver personlige plakater, byg-selv plakater og kunstplakater.

Jeg elsker at se mine plakater i jeres smukke hjem, så husk og tagge mig på Instagram: @ae_streg

Historien bag

Du kender nok godt følelsen af at være lidt på bar bund når du skal give den perfekte gave til en af dine kære. Du vil gerne give noget personligt og ikke “bare” noget fra ønskesedlen. Sådan har jeg det i hvert fald tit.

Jeg har altid elsket at give gaver, brugt timevis på at finde den helt rette ting. Det at give gaver kan jeg glæde mig ligeså meget til, som selv at få dem.

Jeg har altid elsket at tegne, alle mulige stilarter. Men i starten af 2018 fik jeg øjnene op for stilarten One Line Art. Det fede ved One Line Art er tanken om at man kan udtrykke sig og få personlighed frem i en tegning ved hjælp af én streg – det synes jeg er virkelig fascinerende. Kærligheden for One Line Art er det mit univers er inspireret af i dag. 

I starten af 2021 begyndte jeg så, at tegne lidt plakater til min familie ud fra billeder af fælles ynglings øjeblikke og minder, og der gik ikke længe før deres venner og familie også ville have fat i en plakat. Jeg fik derfor lyst til at prøve at gøre min lille hobby til noget lidt større, og valgte så at starte Æ Streg, med det formål at vise mine plakater og designe personlige plakater der kan glæde andre og forevige minder.